Welkom op de site van de NFZP, de Nederlandse Federatie voor Ziekenhuispsychiatrie.

De NFZP is de overkoepelende organisatie van de Vereniging van PAAZ Managers (VPM), de Afdeling Consultatieve en Ziekenhuis Psychiatrie van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (ACZP) en Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland Consultatieve Psychiatrie (V&VNCP).

Het doel van de NFZP is het bevorderen van de ziekenhuispsychiatrie. De NFZP heeft onder meer als prioriteit het verbeteren van de zorg voor patiƫnten met co-morbiditeit van somatische en psychiatrische aandoeningen. Verder het bevorderen van de deskundigheid en onderlinge samenwerking van de verschillende disciplines die betrokken zijn bij de zorg voor deze patiƫnten.

Links: Kwaliteit

Overheid Overzicht van wetten zoals BOPZ en de WGBO zijn hier makkelijk te downloaden.
OpKopZorg.nl OpKopZorg.nl informeert u over alle actuele ontwikkelingen op het gebied van de AWBZ.
NIAZ Het NIAZ is het Nederlands Instituut voor Accreditatie van Ziekenhuizen. Via accreditatie wil het NIAZ alle ziekenhuizen stimuleren om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en te borgen.
zonmw.nl/kiezeninzorg De website van het programma Kiezen in Zorg